ABC Fest vol.2

So, we have now set the dates for this years ABC Fest here in Gothenburg. It will be on the 23-24 August. Two days of music, drinks and food to kick off the international week of solidarity with anarchist prisoners. If you have any wishes with regards to bands we should contact, let us know and we will see what we can do. Follow us here or/and on other social media platforms for more updates and news.

No one is free, until everyone is free.


Så, nu har vi bestämt datumen för årets ABC-festival här i Göteborg. Den går i år av stapeln 23-24 Augusti. Två dagar av musik, dryck och mat kommer att sparka igång den internationella veckan för solidaritet med fängslade anarkister. Om du har någon önskan på band vi bör kontakta så hör av er till oss så ska vi se vad vi kan göra. Följ oss här eller på andra sociala medier för att få uppdateringar och nyheter.

Ingen är fri, förrän alla är fria.